Frække

Torsdags Frækkert’en fra Tysklands Budesliga…

Dagens hjemmehold har 2 skud i bøssen, da der kun er 2. runder tilbage af den tyske Bundesliga. Men det virker lidt at de er kommet i gang, så de nu også er afhængige af hvad holdet på 17. pladsen opnår af point. For selv om nr. 17 er en placering under stregen, så giver den adgang til PlayOffs kampe mod 2. Bundesliga’s nr. 3.

Hertha Berlin – Freiburg = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Hertha Berlin kan stadig nå at redde sig, men det kræver i den grad point i begge kampe der er tilbage. Men selv om dette skulle lykkedes, kan det stadig ende med at de skal ud i en ekstra PayOffs serie mod 2. Bundesliga’s nr 3. Og selv om Hertha Berlin er stærkest på papiret, så er den slags kampe aldrig sjove at deltage i. Så det vil Hertha for alt i verden gerne undgå – men så skal der også 2 sejre til – og de skal håbe på, at FC Köln misser deres kampe.

Så ingen tvivl om, at Hertha’s spillere er motiveret for at gå ud og hente alle 3 point og formen har da også være for opad gående i den seneste periode. De mødte så godt nok lige Mainz i sidste runde og de kan jo nærmest gå på vandet i denne periode, men Hertha bed godt fra sig. Kan de gøre det igen i dag, så tro vi ikke at Freiburg vil komme med særlig meget. De virker til, at være gået på ferie for nogle runder siden. Hertha har 2 kampe i hånden i forhold til deres nærmeste konkurrenter, så muligheden er bestemt til stede endnu og den er værd at kæmpe for.

*

Freiburg skal ingen steder og har ca 10 point til både op og nedrykning – så der er ikke så meget motivation at hente for spillerne. For dem er det nok ligegyldigt om de ender som nr. 9 eller 10. Det bliver i hvert fald i det leje at de ender deres sæson. Formen er ikke noget at råbe hurra for, men de vandt da en pligtsejr over allerede nedrykkede Schalke med 4-0. Men det er ikke et tegn på form, men mere et tegn på at Schalke ikke har noget niveau der kan bruges i 1. Bundesliga.

På udebane hører Freiburg i forvejen ikke til de skarpeste mandskaber og de har da også kun prøvet at vinde 4 gange på fremmed ræs ud af 14 kampe. Det er lidt der er deres akilleshæl – at de ikke er så gode på fremmed græs. De seneste 3 kampe er tabt og her var bla Bielefeld et af de mandskaber de tabte til. Bielefeld er et af de mandskaber som Hertha kæmper med om at undgå nedrykning. 

Hertha Berlin – Freiburg = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top