Frække

Torsdags Frækkerten fra Sveriges Allsvenskan…

I dette spil er vi smuttet over Sundet til den svenske side, hvor er landets bedste række der lægger kamp til dagens “Frækkert” vi indrømmer gerne at den er lige på kanten, i hvert fald hvis man spørger Bookmakerne. Men vi mener at de har set rigtig meget forkert og give vores favorit et dejligt højt odds.

Varbergs – Häcken = 1 = Odds 3,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Varbergs har fået 13 point i de seneste 5 kampe og de seneste 4 er vundet. Det gør dem til et af de mest formstærke mandskaber i den svenske Allsvenskan i denne periode. De har dog stadig et stykke op til de sjove placeringer, men med 12 runder tilbage og den nuværende form, så er der bestemt muligheder. Men det kræver så også, at formen fastholdes i en længere periode.

I mandags spillede Varbergs mod Hammarby på udebane og her endte det med resultatet 0-1. Det første nederlag i en meget lang periode. Men det vil ikke slå Varbergs ud, da det jo måtte ske på et eller andet tidspunkt og her var det endda på udebane. I dag er Varbergs hjemme i trygge omgivelser og vi er ret overbeviste om, at formen stadig er høj og at de fortsætter op af i tabellen.

*

Häcken ligner et mandskab der så småt er begyndt tabe pusten og taber flere kampe end de vinder. At vinde over Östersunds er ingen kvalitet, da de ligger og roder helt nede i bunden. Sejren over Göteborg var noget der kunne give et Boost, men så tabte Häcken den efterfølgende kamp til Elsborg på udebane med 2-4. Elfsborg har samme form som dagens hjemmehold, så det er svært at tro på andet end et nederlag.

Häcken har da også kun vundet 2 gange på udebane indtil videre i denne sæson, så det er svært at se hvad der får Bookmakerne til at tror på en udesejr i dette opgør. De 4 sidste kampe er tabt med en score på 4-11, så rent defensivt er de rimelig ringe på fremmed græs. Vi kan ikke se hvad der skulle få Häcken’s form til at løfte sig og i dag får de ikke meget plads. Den frække Better spiller at Varbergs vinder med mere end 1 mål til rigtig gode Odds 7,00.

Varbergs – Häcken = 1 = Odds 3,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top