Frække

Torsdags Frækkert’en fra Sverige…

Så skal vi til lidt af en “bombe” i nogen øjne, for det er et ret højt odds vi går efter i dagens anbefaling i kategorien “Frækkert” her på BettingNews. Men det betyder ikke at vi piller med hovedet under armen – men bare at vi har set en fræk mulighed med mange penge i.

Norrköbing – Östersunds = X2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Norrköbing toppede for 1,5 måned siden den svenske Allsvenskan, men er siden faldet ned på en 5. plads, nu hele 11 point efter Malmö FF. Det er nærmest gået helt galt for Norrköbing og de har rigtigt svært ved at finde tilbage til den gode start. I de seneste 10 kampe har de vundet 2. Men også tabt 6 og gerne med mere end 1 mål.

De fik dog en tiltrængt sejr over IFK Göteborg, men de har da også sejlet rundt i denne sæson. Det virker ikke som at Norrköbing kan få vendt skuden og i dag skal de møde et af de mest formstærke mandskaber i Allsvenskan. Nogle på redaktionen spiller lige på en sejr til gæsterne til Odds 7. Men vi anbefaler at gardere sig mod en evt. remis og stadig ramme gode 3,5 i Odds.

*

Östersunds er som skrevet herover det hold der er i den bedste form i denne periode. De har ikke tabt en udekamp de seneste 8 gange de har været hjemmefra, så de er skide irriterende at have på besøg. Gode hold som Elfsborg, Kalmar og Falkenbergs har tabt hjemme med Östersunds som det gæstende mandskab.

Bare de 2 hold form fortæller at det er svært at tro på en hjemmesejr, hvis begge madnskaber stiller op i stærkeste opstilling. Og intet tyder på, at det ikke sker. Fra at have ligge helt nede ved stregen er Östersunds nu på vej mod den sjove ende og der er faktisk ikke så langt. I dag tager de endnu et skridt i den rigtige retning.

Norrköbing – Östersunds = X2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top