Nyhed

Torsdags Frækkerten fra Spanien La Liga…

Vi slutter fredagens anbefalinger af med et spil fra de varme himmelstrøg, som også er begyndt at nærme sig Danmark. Vi har hentet spillet i den bedste spanske række og vi går nok imod de fleste her, men det er jo også kategorien den “Frække”.

Real Sociedad – Betis = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Real Sociedad har det faktisk bedste på udebane, hvor de har hentet over halvdelen af deres point i denne sæson. Hjemme på Estadio Anoeta i Sam Sebastian, har de kun fået 4 sejre, efter de første 14 hjemmekampe.

Så er det svært at blive tophold, selv om det går glimrende på fremmed græs. Formen er heller ikke himmelråbende, men jævnt ringe. Kun 3 point i de seneste 5 kampe fortæller lidt om et mandskab ikke mere tror på Europa og er på vej på badeferie.

*

Betis har fået flere point hjemme end ude, men er faktisk stort set lige så gode på fremmed græs, som dagens hjemmehold. De seneste 3 udekampe har givet 7 point.

Vi er ikke i tvivl om, at det bliver et tæt opgør, men vi vurderer at Betis er et bedre hold og har mere erfaring med denne del af turneringen og de krav der stilles. Remis’en ligger tæt på, men vi snupper en udesejr til et rigtigt godt odds.

Real Sociedad – Betis = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top