Nyhed

Torsdags “Frækkerten” fra Premier League…

Vi føler os i rigtig god form på BettingNews og har haft en super føling i hele december måned, med de mange kampe der er spillet og anbefalet. Vi går endnu en gang lige til kanten med dagens “Frækkert”, men fornemmer helt klart en udvikling der belønner vores tegn og anbefaling.

Southampton – West Ham = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Southampton fik en kærkommen julegave i form af en sejr over Arsenal og efterfølgende på udebane over Huddersfield. Så det var 6 dejlige point, der har sendt dem op over stregen som nr. 16 – 3 point fra stregen.

Det giver ro og masser af selvtillid og Southampton er slet ikke så tosset et hold – de kan bare ikke måle sig med de bedste. Der er lidt fravær på holdet, bl.a Emil Højbjerg der skal afsone karantæne for alt for mange gule kort. Ellers er truppen stort set fit for fight og fyldt med selvtillid. Vi tror på dem igen i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

West Ham fik knækket en ellers god kurve, efter de tabte hjemme til Watford i seneste runder. med 0-2. En af årsagerne er de mange skader truppen og det blev ikke bedre i det opgør, hvor endnu 2 mand måtte forlade banen med skader.

Endnu en er kommet på listen i løbet af juledagen, så hele 7 mand er ude af truppen og 3 spillere ligger lige på vippen og skal testes på dagen. Det er aldrig gavnligt for et hold at skulle undværre op til 10 spillere og i dag fortsætter det uheldige form de har ramt, grundet skader – med endnu et nederlag.

Southampton – West Ham = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

To Top