Frække

Torsdags “Frækkerten” fra panelet…

I dag består det meste af programmet omkring fodbol, af pokalkampe fra diverse europæiske lande og vi har denne torsdag til kategorien dagens “frækkert”, været et smut nede i den belgiske pokalturnering og hente dagens anbefaling i denne kategori.

Waregem – Club Brügge = 2 = Odds X,XX
Spillet hvor du får markedet bedste Kundeservice og Livestream…

Waregem har mange jern i ilden og deltager stadig i alle de turneringer, de har kvalificeret sig til, via sidste sæsons resultater. Det betyder at de også deltager i Europa League, hvilket i den grad har slidt på mandskabet.

Efter en rigtig positiv start på sæsonen er de stort set faldet ned i et dybt hul. I deres 11 seneste optrædener i alle turneringer, har de kun hentet 2 sejre. Så de daler stille og roligt ned på alle de tabeller hvor de optræder.

Vi tror at de træder helt ud af denne, når de har færdigspillet kampen efter de 90 minutter. Vi tror ikke engang på muligheden for forlænget spilletid, dertil er Waregem i alt for dårlig forfatning.

*

Club Brügge har i flere år været det bedste mandskab i Belgien og igen i denne sæson har de sat sig på tronen indtil videre. De har kun de hjemlig turneringer at tænke på, så det er et noget mere friskt mandskab, der stiller op på Regenboogstadion  i Waregem.

De har kun tabt 2 opgør på udebane i den hjemlige turnering, hvor også dagens hjemmehold ligger placeret. Senest da de var på besøg på Regenboogstadion var i august og der hentede Club Brügge en sejr på 2-1. Vi tror på endnu en udesejr i dag.

Waregem – Club Brügge = 2 = Odds X,XX
Spillet hvor du får markedet bedste Kundeservice og Livestream…

To Top