Nyhed

Torsdags Frækkerten fra Landspokalen…

Også dagens sidste anbefaling i kategorien den “Frække”, har vi hentet i den danske landspokalturnering. Her ser vi frem til et spændende og tæt opgør – som sikkert også indeholder mange mål. Vi har ikke den store tiltro til et hjemmehold hvis form er aftagende.

AGF – OB = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

AGF ligner sig selv. Der kommer en serie sejre og Fan klubben “De Hviie” drømmer straks om mesterskab og mere. Men så går det som det plejer. Der var lagt op til en mega fest hjemme mod bundholdet fra Silkeborg – med 22.000 tilskuere på lægterne.

AGF tabte til bundholdet med 3-4 og efterfølgende har den stået på yderligere 1 nederlag til FC København. Så de seneste 3 kampe er alle tabt. Men der er også lukket 8 mål ind, så her er en udfordring. Vi tror ikke de har fået løftet sig til dette opgør siden i mandags.

*

OB har tabt 2 kampe og vundet 5, i deres seneste 7 kampe. Bl.a har de slået FC Midtjylland på udebane, hvilket indikerer styrke. Pokalkampe er selvfølgelig noget andet og det er her vi mener, at OB har en af deres styrker.

Vi ved godt at det både kan blive en pige eller en dreng – men vi mener bare at OB er det bedst spillende hold i denne periode og vil det meget mere end AGF – der har sit at slås med – bl.a selvtilliden.

AGF – OB = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top