Nyhed

Torsdags “Frækkerten” fra Europa League…

Vi slutter da også af i Europa League hvor alle dagens anbefalinger stammer fra denne torsdag og vi syntes at det valgte tegn er lidt af en “Frækkert”, men på ingen måde umuligt at resultatet går vores vej.

Trencin – AEK Larnaca = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Trencin spiller til dagligt i den slovakiske liga og ligger godt til, med kun et nederlag indtil videre – og det var i premieren, hvor der sikkert var lidt nerver på. Trencin spiller også på et andet stadion, da deres eget er under ombygning.

Men det ser ikke ud til at have haft nogen negativ indflydelse, for her sendte man bl.a Feyenoord ud af turneringen, med en sejr på ikke mindre end 4-0. Helt så stor bliver den ikke i aften, men en sejr bliver det til.

*

AEK Larnaca er lidt overraskende nået her til finalerne om at ende i gruppespillet, men de har kendt deres besøgelsestid. Sturm Graz fik samlet en over nakken, da AEK sendte dem ud med samlet 7-0.

Vi er klar over at en remis naturligvis ligger indenfor rækkevidde, men cyprioterne kan ikke spille defensivt og det vil blive deres akilleshæl i det første opgør. Men de er dygtige til at presse, så modstanderne sjældent kommer langt frem på banen – men bare ikke i aften.

Trencin – AEK Larnaca = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top