Frække

Torsdags Frækkerten fra Europa League semifinaler…

Torsdagens sidste anbefaling er dagens 2. Europa League opgør, hvor de 2 øvrige semifinalister kæmper om at ende i finalen. Selv om ingen af mandskaberne hører til den absolutte top i deres respektive ligaer, er det stadig 2 gode mandskaber der mødes. Vi har dog en fidus til det engelske mandskab, som vi mener trækker det længste strå efter de 2 kampe.

Villarreal – Arsenal = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Villarreal ligger og kæmper om at ende på den sidste af de europæiske placeringer i La Liga, så de igen i næste sæson kan få disse attraktive og økonomisk gode kampe. Så der er 2 prioriteringer der skal gå op i en højere enhed, hvis Villarreal skal have succes både i den hjemlige turnering go internationalt. Vi mener at Villarreal har haft en noget lettere vej til semifinalen end Arsenal.

Villarreal har vundet deres hjemme i EL indtil videre, men i dag står de overfor det stærkeste af de gæstende mandskaber de har spillet imod indtil videre. Og her tror vi ikke at de får det særligt nemt. Arsenal spiller både hurtigt og fysisk og kan matche Villarreal. Muligheden for en remis er selvfølgelig til stede, men med tanke på gæsternes styrke på udebane og Villarreal lidt humpende form – så tror vi i hvert fald ikke på en hjemmesejr i dette opgør.

*

Arsenal er et godt mandskab på udebane og det viser de både i den hjemlig liga og især i denne sæsons Europa League. Ud af de 6 kampe der har været i Europa League på udebane for Arsenal, har de vundet 5 af dem og spillet en enkelt remis. Det var i Portugal mod Benfica. Så hvis Villarreal ikke føler sig sikker på noget med Arsenal som gæster – så forstår vi godt deres bekymring på redaktionen. Kun i 1-1 opgøret mod Benfica nøjedes Arsenal med at score 1 mål. I de øvrige har de scoret både 2, 3 og 4 af slagsen.

Selv om sæsonen hjemme i Premier League på ingen måde har været glorværdig, så har Arsenal fundet en masse gode stunder i denne sæsons Europa League. Vi er ret sikre på, at Arsenal ender i finalen og et rent engelske opgør mod Manchester Utd ville ikke overraske os på redaktionen. I dag lægger de op til en finaleplads med en sejr i Spanien.

Villarreal – Arsenal = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top