Nyhed

Torsdags Frækkerten fra Europa League på BN…

Også dagens 3. og sidste anbefaling er hentet i europa League og her går vi mod strømmen af hvad Bookmakerne har som favorit. Vi ved at den er på kanten, men fornemmer en negativ tendens hos dagens hjemmehold.

Ludogorets – CSKA Moskva = 2,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

Ludogorets er blandt de bedste hold i den bulgarske liga og ligger pr nr. 1, med en meget lille margen til de næste hold. Vi vurderer denne liga som værende en af de mindre gode og forestiller os ikke, at de kan opnå noget som helst i denne gruppe.

De spiller dog hjemme i det første opgør og her er troen på egne evner altid størst. Men trods dette faktum og et hjemmepublikum i ryggen, så kan vi ikke forestille os et bulgarsk hold der pludselig vokser med flere niveauer.

*

CSKA Moskva spiller i den russiske liga og ligger godt nok ikke helt i top, men er ikke så langt fra. Holdet er da heller ikke så ringe. Det er da heller ikke særlig tit, at de må gå fra banen med et nederlag.

På udebane er de jævne, men med mindst et niveau’s forskel på disse 2 hold vurderer vi, at udebanen ikke får den helt store betydning. Russerne har godt nok lidt skader, men de fleste af dem er småskavanker, der nok skal blive behandlet inden. Vi er ret overbeviste om en udesejr.

Ludogorets – CSKA Moskva = 2,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

To Top