Frække

Torsdags Frækkert’en fra Europa League…

Vi slutter i Spanien, men i Europa League. Her har det spanske hjemmehold lagt sig i toppen af gruppen og vi er ret sikre på, at de ikke viger fra den plads i de sidste 2 runder af gruppespillet. Der er niveau forskel på dagens 2 mandskaber, så udfaldet er ret oplagt.

Granada – PSV = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Granada er faldet lidt sammen i den hjemlige liga, men de har da også haft et stort fokus på at kvalificere sig videre fra dette gruppespil. Men en sejr i dag vil bevirke, at de ikke behøver at få point i sidste runde, da de allerede har kvalificeret sig – og dermed sende noget mere fokus tilbage på La Liga.

Her lå de rigtigt godt til i en lang periode, men er dalet få pladser ned i tabellen. Men de er stadig med der hvor det er sjovt og vi tror da også at de ender med at slutte der, hvor det er sjovt. Granada har vist en løbende udvikling og den stopper helt sikkert ikke i dag.

*

PSV er så småt begyndt at ligne sig selv igen og i den hollandske æresdivision, er de da også på vej mod toppen igen. Deres deltagelse i El har kostet en smule i Æresdivisionen og i dag bliver de nød til igen at satse, hvis de vil videre med over til kampene i 2021. PSV slog i seneste runde PAOK hjemme med 3-2, hvilket betød at de smuttede forbi PAOK i stillingen.

PSV har nu 6 point, som er et mere end PAOK. Men det betyder også, at 2. pladsen i gruppen langt fra er på plads endnu. Vi mener dog at PSV har de største chancer, da Granada også skal møde PAOK endnu engang og den kamp taber grækerne, hvor PSV møder gruppen svageste hold Omonia. Men i dag taber PSV.

Granada – PSV = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top