Nyhed

Torsdags Frækkert’en fra Europa League…

I dagens sidste anbefaling i kategorien “Frækkert” er det skotsk fodbold mod tysk ditto. Vi er lidt på linje med bookmakerne i denne anbefaling, for selvom skotterne har gjort det godt, så bliver dette endestationen for dem.

Rangers – Leverkusen = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

Rangers er det eneste hold i Skotland der kan presse det ellers så suveræne tophold Celtic i den hjemlige turnering. Også på fremmed jord har de gjort det godt, hvilket er bevist ved deres deltagelse i 1/8 finalerne her i EL.

Men dagens gæster er i en knald god form og Rangers har det med at svinge for meget, selvom det bestemt er blevet bedre. Men truppen er ikke helt så bred som i det øvrige Europa og heller ikke lige så kompetent som tyskernes.

Så det er en lidt slidt trup der skal prøve at få succes og skal det ende sådan, er det hjemmebanen der skal gøre forarbejdet. Men Rangers har det lidt svært med at score mål. Man slog godt Braga hjemme med 3-2, men det efter at have været bagud med 0-2. Så et godt comeback, men også et nervøst forsvar. Vi tror ikke på dem.

*

Leverkusen er inde i en god og lang stime af gode oplevelser og formen virker til at være stadig stigende. Vi skal 10 kampe tilbage for at finde et nederlag og de 9 efterfølgende har kun budt på en enkelt remis på udebane i Leipzig. Så formen er hvor den skal være.

Selvom det er på udebane så tror vi på dem. De tog. f.eks til Portugal og slog FC Porto med 3-1. Det gør man ikke bare lige. Også Lok. Moskva har fået Leverkusens udebanestyrke at mærke og tabte 0-2. Vi tror på en sejr på 1-2 mod nul til gæsterne i dette opgør.

Rangers – Leverkusen = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

To Top