Nyhed

Torsdags Frækkerten fra Europa League…

Her et meget interessant opgør, som også er fra Europa League, hvor de 2 holds spillestile faktisk ligger meget tæt op af hinanden og de derfor passer godt sammen som rivaler. Vi mener dog at hjemmeholdet lige er et skridt foran, da hjemmeholdet har spillet turneringskampe i en periode.

Frankfurt – Salzburg = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Frankfurt har i 2020 spillet 5 kampe der havde betydning. 1 pokalkamp, hvor de sendte RB Leipzig ud af pokalen og 4 turneringskampe, hvoraf de 3 er vundet og den sidste endte remis. Så stadig ubesejrede i 2020 og er på vej frem i Bundesligaen.

Nu er dette Europa League og i dag kommer der internationale gæster på besøg. Men de spiller meget “Tysk” i Salzburg og derfor vil Frankfurt ikke skulle stille sig så meget om, som hvis det havde været et sydlandsk mandskab.

Så med en super god form, på hjemmebane og udsigten til at nå langt – så er vi ikke i tvivl om, at Frankfurt vinder det første opgør. Vi tror faktisk at de vinder med mere end 1 mål og så står de jo ganske fornuftigt inden returopgøret, hvis de kan holde eget mål frit.

*

Salzburg er absolut det bedste mandskab i Østrig og vil får gud hvilken gang, igen vinde det østriske mesterskab. Men deres turnering er endnu ikke gået i gang for alvor og kun 1 Cup kamp mod et ringe mandskab har været på programmet.

Så selvom Salzburg har gjort det ret godt i deres træningskampe, så har det været mod noget lettere modstandere end dagens ditto. Selvfølgelig har disse kampe ikke haft samme intensitet som i en kamp der betyder noget. Så vi mener helt klart, at Salzburg er bagud på point allerede inden kampstart.

Frankfurt – Salzburg = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top