Frække

Torsdags Frækkert’en fra EL…

Som lovet slutter vi også af i Europa League’s Play Offs turnering. I denne anbefalingen går vi lidt imod strømmen og Bookmakernes favorit. Vi er langt fra enige om, at gæsterne bør være favoritter.

Lille – Ajax = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

Lille topper den bedste franske række, foran mandskaber som PSG og Lyon. Det indikerer helt klart, at Lille i denne sæson har et mandskab, der er i den grad kan lege med de store. Lille har tabt 1 kamp i 2021 og det var årets første. Siden da, har holdet vundet de næste 8 kampe.

Så både niveau og form er lige hvor den skal være, her hvor Play Offs starter op i Europa League. Dagens kamp spilles i Frankrig på Pierre-Mauroy, som har været en stærk base i denne sæson. Kun 1 gang har Lille tabt hjemme i denne sæson og det var i den hjemlige liga. Mandskaber som AC Milan, Celtic og Sparta Prag har fået bagdelen på komedie på Pierre-Mauroy.

*

Ajax topper også deres liga Æresdivisionen, med et par point og ligner mere og mere det hold der vil ende som Mestre. De har været stabile i hele 2021 og vundet alle deres kampe i det nye år. Men det vi vurderer, at modstanden ikke har været på samme niveau, som de  modstandere hjemmeholdet har sået overfor.

Ligeledes er Ajax ikke lige så effektive på fremmed græs, som de er hjemme. Det var da også kun FC Midtjylland de fik alle 3 point imod, da de spillede i CL. Selv om dette kun er EL, så er dagens modstandere på niveau med hold fra CL. Ajax taber i dag, men hvem der går videre samlet tør vi ikke at spå om, før efter den første kamp er afviklet og har set størrelsen på dagens hjemmesejr.

Lille – Ajax = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

To Top