Nyhed

Torsdags Frækkerten fra EL med tyrkisk deltagelse…

Her har vi valgt et opgør, hvor det tyrkiske hjemmehold godt kan gå hen og overraske i den sidste ende, hvis de selv kan holde målet rent og score det nødvendige antal til, at sikre den samlede sejr. Men det bliver ikke nemt.

Basaksehir – Sporting = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Basaksehir er klart stærkest hjemme, men fik scoret et mål i 1-3 nederlaget i Portugal og det giver håb om muligheder. Dog mangler Basaksehir stadig en smule internal erfaring, så vi tvivl er lidt på om de når at score 2 mål der er nødvendige.

En sejr er vi ret overbeviste om, for det er svært for alle hold at spille i Tyrkiet og Basaksehir er bare et niveau bedre i heksekedlen hjemme foran egen fans. Vi tror på en hårdt spillet kamp med en sejr til hjemmeholdet – men om det er nok vil tiden vise.

*

Sporting har gjort det godt i denne sæson. Både nationalt og udenfor Portugals grænser. Men de er bestemt og et hold der er til at tale med på udebane, for her har de stadig nogle mangler.

Det er både internationalt og i den turnering. De tabte til PZV og LASK Linz i gruppespillet, men vandt over Rosenborg. Så der er ikke plads til at slappe af, for så gode er Sporting heller ikke på udebane.

Vi tror på en sejr til tyrkerne, men om de får scoret nok og samtidig får holdt portugiserne fra at score, er svært at vurderer. Men det skal nok blive underholdende, hvis bare ikke Sporting scorer alt for hurtigt og lukker festen.

Basaksehir – Sporting = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top