Nyhed

Torsdags Frækkerten fra EL med dansk deltagelse…

Så er det sidste udkald hvis Danmark skal have en repræsentant i en af de europæiske turneringer og i dette tilfælde Europa League. Det virker faktisk meget sandsynligt, at det vil lykkedes.

Riga FC – FC København = 1X = Odds 2,20
Her kan DU oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Riga FC havde det lidt stramt mod FC København og der var ingen tvivl om, at de i Parken var et niveau under københavnerne. Men de kom også med et udgangspunkt som var rimeligt defensivt, men viste at de godt kunne frem af banen.

I de sidste 10. minutter var letterne faktisk en smule bedre og var flere gange tæt på at udligne til 2-2. Men skæbnen var imod dem og med et super flot mål, fik københavnerne scoret lige før slutfløjt.

I dag er de hjemme og så vil de være et bedre hold end de var i Parken. Her havde de heller ikke deres bedste angriber med, så hvis han bliver klar, så vil der være mere med i dette opgør end i det første. Vi tror de får point i dag – men ikke at de går videre samlet.

*

FC København var måske ikke overbevisende i Parken, men lavede et professionelt stykke arbejde og havde det fornødne held i slutfasen, der gav dem er super godt udgangspunkt for returopgøret.

FC København kommer ikke til Letland for at vinde, men vil tage derned med et defensivt udgangspunkt. Selv om de viste små svagheder i Parken, så vil defensiven være mere skarp på Skonto Stadion, hvor aftenens kamp spilles. Vi tror ikke på mere end 1 point til københavnerne og meget få mål.

Riga FC – FC København = 1X = Odds 2,20
Her kan DU oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

 

To Top