Frække

Torsdag’s Frækkert’en fra EL…

Igen har vi fundet et opgør fra Europa League og igen er Bookmakerne ikke helt på linje med BettingNews. Vi taler om et et formstærkt hjemmehold mod et gæstende mandskab ikke rigtigt har været udfordret endnu og den ene gang de blev det, tabte de da også.

PSV – R. Sociedad = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

PSV sendte FC Midtjylland ud i mørket, efter de slog dem samlet med 4-0 i CL gruppespillet. Men så røg de selv ind i Benfica og selv om det var tæt på, så tabte de samlet 1-2. Derfor er de nu at finde i Europa League og her er de et stærkt mandskab i den sammenhæng. Det bliver sikkert også de 2 hold i dette opgør, der ender med at skulle slås om førstepladsen i gruppen, der sender holdet direkte i 1/8 finalen. Nr. 2 skal spille 1/16 finaler først, så der er flere penge i at blive nr. 1. Nr. 3 i gruppespillet ryger ned i Europa Conference Lague’s kvalspil.

PSV er startet rigtigt godt, hvis man lige ser bort fra svipseren mod Benfica. Formen er bibeholdt o de topper da også den hjemlige liga Æresdivisionen, med maksimum point efter 4 kampe og en score på ikke mindre end 14-3. Det er her vi ser deres styrke med de mange mål og hjemmekampe på Philips Stadion i Eindhoven. Der er lidt skader i truppen, men vi mener at de stadig har styrken til at hente alle 3 point foran egne fans

*

R. Sociedad ligger nr. 4 i den spanske La Liga efter 3 sejre og 1 remis. De 3 sejre har været mod middelmådige mandskaber, det var mod FC Barcelona at de ikke kunne stå distancen. R. Sociedad har en del international kendskab og har også en trup der kan stå distancen. I dag har de som hjemmeholdet flere spillere på skadeslisten, fordelt over hele banen. Men det ville have været spillere der havde startet inde, så det er helt sikkert en lille svækkelse af holdet.

På udebane er de ikke helt ringe, men de er heller ikke hvad man ville kalde et stærk udehold. Men med øtrisk Sturm Grass og franske Monaco, kunne der godt ligge point og vente og så skal resten bare hentes hjemme. Om R. Sociedad ender som nr. 1 eller 2 i gruppen er svært at sige endnu, men vi tror helt klart at de ender der oppe. I dag må de dog se sig besejret af et stærkt hjemmehold.

PSV – R. Sociedad = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

To Top