Frække

Torsdag’s Frækkert’en fra den spanske varme…

Vi slutter denne fantastiske sommer torsdag af med et opgør fra et land der også kan lege med, når det kommer til sol og sommer. Vi har i denne anbefaling taget et kig på den spanske La Liga 2 og har fundet et opgør, hvor det er vigtigt at få point, hvis målet skal nås med kun få runder tilbage.

Rayo Vallecano – Malaga = 1 = Odds 2,25
Her kan du oprette flere konti og får flere X Bonus med Paypal

Rayo Vallecano kigger op af, da de er en del af en lille gruppe på 4 mandskaber, der slås om den sidste Play-Offs plads. På redaktionen mener vi det er muligt, da Vallecano har en kamp i hånden ift de andre konkurrenter til pladsen. En sejr i dagens kamp vil sende dem op på 5. pladsen og så er de inde i varmen tol Play-Offs

I dag er det hjemme og her er der næsten kun gode oplevelser at se tilbage på i sæsonen. Kun 3 nederlag og det har været til mandskaber der er langt bedre ude end dagens gæster fra Mallorca. Vi ser et tæt opgør, men mener helt klart at Vallecano er en klasse bedre hjemme dn gæsterne kan levere når de spiller ude.

 

*

Malaga tilhører en eksklusiv gruppe af hold, der kæmpper om at undgå at lande på en af de 2 nedrykningspladser, der sender holdene ud i en Play-Offs kamp mod hold fra La Liga 2. Så der er ikke plads til nederlag og det har Malaga også forstået – men så kniber det til gengæld med at vinde. De første 3 kampe er endt remis, med en samlet scorer på 1-1.

Så det vil være et ultra defensivt Malaga mandskab der går efter det ene point, som vil holde dem på den rigtige side af stregen og vinde hjemme. Den seneste kamp var netop en hjemmekamp mod topholdet Girona, som dagens hjemmehold prøver at indhente.

Her endte det med en kærkommen sejr, hvilket sendte dem 3 point væk fra stregen, så der er lidt ro på igen. Mallorca kan måske fedte sig til en remis – det er vi ganske godt klar over og vil naturligvis være motiverede. Men hjemmeholdet er altså bare et bedre hold end Mallorca – så vi tror ikke på gæsterne.

Rayo Vallecano – Malaga = 1 = Odds 2,25
Her kan du oprette flere konti og får flere X Bonus med Paypal

To Top