Frække

Torsdags “Frækkerten” fra BNs panel…

Mens vi venter på weekendens mange spændende og interessante opgør, er vi i dagens “Frækkert” taget et smut op til Norge’s bedste liga, hvor vi er overbeviste om, at der ligger nogle gode Oliepenge og venter i form af gevinster.

Tromsø – Odd = 1 = Odds 2,25
Spillet hos Verden Bedste Bookmaker med Højeste Pre Bet Odds…

Tromsø har ikke haft den bedste sæson og skal til at oppe sig lidt, hvis de ikke skal ryge et niveau ned i glemslen og spille i OBOS ligaen i næste sæson. Men det virker til at de har forstået det og formen har løftet sig på det seneste.

Det er især hjemme de har gjort en forskel på det sidste, med to sejre i træk foran egne fans. Selv om det er et godt hold der kommer på besøg, så har disse to hold tradition for, at det stort set aldrig er udeholdet der vinder når de mødes.

*

Odd er bare elendige ude og havde de ikke været så suveræne hjemme, så havde de ligget og rodet under stregen som hjemmeholdet. Kun 2 sejre i 10 kampe, rykker ikke ved noget og det er også de dårlige hold, der slår dem.

Vi skal helt tilbage i maj for at finde den seneste sejr på udebane i Eliteserien og de seneste 3 liga kampe og en pokalkamp er blevet tabt ude. Det er en af hovedårsagerne til, at vi heller ikke tror på dem i dag – selv om den er lige på kanten, men Odds’et er godt.

Tromsø – Odd = 1 = Odds 2,25
Spillet hos Verden Bedste Bookmaker med Højeste Pre Bet Odds…

To Top