Nyhed

Torsdags Frækkerten denne torsdag fra Serie B…

Vi har også hentet dagens sidste spil i kategorien “Frække” i den næstbedste italienske række Serie B. Her mener vi at hjemmeholdet har skuffet og de tager imod rækkens bedst placerede hold i en super form.

Chievo – Benevento = 2 = Odds 2,55
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Nytårs Bonus at spille for…

Chievo røg ud af italiens bedste række Serie A efter sidste sæson og selv vi på redaktionen, havde troet at de ville have et bedre udgangspunkt, på nuværende tidspunkt. Men i stedet er det gæsterne der har taget den rolle på sig.

Nu er det ikke helt håbløst, men der er allerede alt for langt op til dagens gæster til, at Chievo kan tro på en 1. plads. Men 2. pladsen giver også direkte oprykning. Hvis formen hæves, så tror vi på at de ender i play-offs – men i dag tror vi ikke på dem – trods hjemmebane.

*

Benevento er i absolut godkendt form og har da også en af rækkens bedste i denne periode. I det hele taget har efteråret været en rigtig god periode for Benevento i Serie B, hvor de indtager en suveræn 1. plads. Også scoreren skiller sig markant ud fra de øvrige holds ditto i Serie B.

Seneste kamp var hjemme mod Frosinone, som de vandt med 1-0 og det samme resultat for dette opgør, er helt klart indenfor skiven. Vi er ikke i tvivl om at Benevento ikke taber og vi er ret overbeviste om, at de henter alle 3 point.

Chievo – Benevento = 2 = Odds 2,55
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Nytårs Bonus at spille for…

To Top