Frække

Torsdag’s Frækkert fra EL på BettingNews…

Vi slutter som vi startede, med et opgør fra dagens Europa League gruppekampe. Her har vi den opfattelse på redaktionen, at de 2 klubbers evner på hhv. hjemmebane og udebane vil få en markant betydning for det endelige resultat.

Røde Stjerne – Gent = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Røde Stjerne var ret overbevisende i den seneste runde, hvor de hjemme sendte Liberec hjem med en sæk på 5-1. En kamp hvor de var fuldstændig dominerende og også udnyttede de fleste af deres chancer. Røde Stjerne er virkelig effektive hjemme i Beograd.

Det er da også her kampen afvikles i dag og de har ikke tabt her siden november sidste år. Kun 3 kampe er endt remis i den mellemliggende periode – så det er nærmest en fæstning de har fået banket op i Beograd. Vi ser endnu en sikker sejr til hjemmeholdet.

*

Gent har haft et turbolent start på sæsonen, med trænerfyring og en noget slap pointhøst i den bedste belgiske liga Jupiler League. Her er man placeret i den nederste halvdel, med kun 3 sejre og 7 nederlag i de første 10 kampe. De kunne godt have undværet denne deltagelse, nu hvor tingene har udviklet sig i en negativ retning for holdet.

De har tabt begge de 2 første opgør i gruppespillet til hhv. Hoffenheim hjemme med 1-4 senest og den første kamp gav et nederlag p 0-1 til Liberec. Der skal store spillemæssige ændringer til på holdet, hvis pilen skal vendes. Det er ikke ændret til i dag og når de så skal på besøg på en så stærk hjemmebane – så kan udfaldet kun gå en vej – hjemmesejr.

Røde Stjerne – Gent = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top