Nyhed

Torsdags Bonussen fra redaktionen…

I dag er det kun blevet til 2 anbefalinger, da vi synes at det er en svær dag at føle sig alt for sikker på. Så derfor vil vi afslutte dagens anbefalinger med en kamp i kategorien “Bonus”, der er hentet i den engelske Championship.

Swansea – Charlton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Swansea havde nok selv troet på en bedre placering på dette tidspunkt og det havde vi faktisk også på redaktionen. Men alt for mange dumme pointtab og en ujævn sæson, har sendt Swansea ned i midten af tabellen. 

Der er dog kun 1 point op til de sjove pladser, så der skal bare hænges i i resten af sæsonen, så er muligheden for oprykning bestemt til stede. Selv om hjemmebanen ikke har været en fæstning, så er dagens gæster i en sådan forfatning, at Swansea næsten kan stille op med et reservehold.

*

Charlton er virkelig ude at “skide” i denne periode. Der sidder stort set et helt hold ude og Charlton er ikke en klub der råder over en så bred trup, at så mange skader ikke får en markant betydning på holdets evner.

I forvejen er Charlton et af de ringe udehold i Championship. Så at tro at et så hårdt ramt mandskab, der ikke kan spille på udebane, får noget med hjem i dag – er helt hul i hovedet. Det bliver en sejr på flere mål til hjemmeholdt fra Swansea.

Swansea – Charlton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top