Bonus

Torsdag’s Bonussen fra Premier League…

Vi fortsætter i England hvor der er møde mellem 2 mandskaber fra hver sin ende af skalaen og det både når det gælder placering og form. Hjemmeholdet ser ud til at have brug for mirakler, hvis de skal forblive i rækken – mens gæsterne kæmper med om en absolut topplacering.

West Bromwich – Everton = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

West Bromwich ligner et mandskab der ikke overlever og der er da også en margin op til holdet over stregen, som virker uoverstigelig. Selv om man aldrig skal sige aldrig – så mener vi på redaktionen at WBA er færdige i Premier League for denne omgang. Enten skal de spille 11 mod 10 ellers også skal Vor Herre sættes på holdkortet.

Måske han netop var på holdkortet i seneste kamp, da WBA fik en af sine sjældne sejre. Ja, kun den 3 i sæsonen. Det giver selvfølgelig selvtillid, men træerne vokser ikke ind i himmelsen. Vi har rimeligt svært at se, at WBA skulle have ændret sig så meget og dagens gæster er bestemt ikke uefne på udebane.

*

Everton ser ud til at holde sit momentum og er nu med helt fremme og kæmpe med om de sjove placeringer. De har endda spillet en kamp mindre, så med en sejr i den udsatte kamp vil de i teorien ligge på en 4. plads. Det vil sige klubber som Liverpool, Chelsea og Tottenham ligger efter dem i tabellen. De fulgte det gode resultat mod Liverpool (2-0), med endnu flere sejr.

Det er bla gået ud over Southampton hvor Everton vandt med 1-0 hjemme. Everton har faktisk slet ikke været så gode hjemme som ude. Hjemme er det kun blevet til 17 point, mens det på udebane har givet 26. Så Everton’s favorit stadion i denne sæson er “udebane”. Dagens modstandere er ikke særlige effektive og i mindre god form. Vi vurderer at det bliver til endnu en udesejr.

West Bromwich – Everton = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top