Nyhed

Torsdags Bonussen fra Europa League…

Dagens Bonus er hentet i Europa League i et opgør mellem 2 hold der efter vores opfattelse på BettingNews redaktion, er på 2 forskellige niveauer. Når det bedste af holdene spiller hjemme – ser vi kun et udfald.

Frankfurt – St. Liege = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Frankfurt kom lidt lunkent fra land i sæsonen, men har for hver kamp og runde, udviklet sig til at blive bedre og bedre. Seneste bevis på udviklingen var sejren over Leverkusen i weekenden, med hele 3-0.

Frankfurt kommer nok til at slås om den 2. plads med netop St. Liege, så derfor er 3 point vigtigt, da der er pointlighed lige nu på 3 point. Men en ting er vigtighed og en anden at det skal afgøres på banen.

Men vi har foenemmet en stigende form siden første kamp i sæsonen og vi kan ikke se hvorfor Frankfurt skulle stoppe op her. Truppen er stort set skadesfri og formen og selvtilliden har pil op af. Vi tror sikkert på alle 3 point.

*

St. Liege gør det også godt hjemme i Jupiler League i Belgien. Men i EL sammenhæng er de noget mere pressede. De vandt som forventet hjemme over Guimaraes, men tabte hele 0-4 til Arsenal i London.

St. Liege er et godt hold og som er på vej frem. Men de er efter redaktionens opfattelse ikke helt der endnu, hvor de kan true et formstærkt Frankfurt mandskab i Tyskland. Det bliver en god kamp at se på, men alle 3 point går til hjemmeholdet.

Frankfurt – St. Liege = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top