Bonus

Torsdag’s Bonussen fra Europa League…

Dagens Bonus er også fra Europa League og her er der nok nogle der vil mene at vi skyder forkert. Men vi et gæstende hold der skal tage alt for mange chancer og det vil hjemmehold udnytte og lukke ballet.

Leverkusen – Rangers = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Leverkusen vandt første møde med hele 3-1, så det betyder at gæsterne skal vinde med mindst 2-0 for at gå videre. Så Leverkusen behøver ikke at gå frem på banen og blotte sig selv, man kan tage en mere defensiv approach til kampen. Det tror vi dog ikke på vil ske i kampen.

Rangers kan ikke vente så længe med at presse på og det betyder at der opstår ubalancer og huller bagude. Det er noget som Leverkusen er dygtige til at udnytte. 2 af målene i første opgør, kom også på kontra efter boldtab fra Rangers spillere. Det samme vil vise sig igen i dagens opgør.

*

Rangers har haft en godkendt sæson og er igen på vej til Europa i næste sæson, qua deres 2. plads i den bedste skotske liga. Vi tror at eventyret fra denne sæson slutter her, selv om vi godt ved at skotske hold spiller i alle 90 minutter – men det er tyske hold også kendt for at gøre.

Vi tror ikke på så mange mål, selv om Rangers godt kender vejen til målet. Men hjemmeholdet har en stærk defensiv og kan godt lide modstandere af Rangers slags. En smal sejr til hjemmeholdet og Rangers takker af for sæsonen og tager på ferie.

Leverkusen – Rangers = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top