Bonus

Torsdag’s Bonussen fra EL…

Dagens Bonus er også hente i Europa League turneringen og her er det især odds’et der er faldet os i øjnene på det valgte opgør. Vi mener at det er lige lovligt højt for en hjemmesejr – så det snupper vi.

Braga – AEK = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Braga er så småt ved at finde formen frem i den hjemlige liga, hvilket er helt passende nu hvor gruppespillet går i gang. De 2 første runder blev tabt, bl.a til FC Porto på udebane – og det er jo ingen skam. De 2 seneste kampe er begge vundet, så feriestøvet er børstet af nu.

Det er hjemme på Estádio Municipal i Braga, at de skal lægge grundstenene til at gå videre i gruppen. Leicester er det sidste af de 3 hold vi mener vil slås om de 2 pladser. Zorya har vi ikke meget fidus til. Braga skal nok hente alle 3 point i dag, men det vil være AEK de skal slå om den sidste plads med.

*

AEK er også et hold der skal vinde hjemme og så håbe på gode remiser ude. For AEK har nærmest 2 hold, når de spiller hjemme og ude. De kom videre i den periode hvor der kun skulle spilles 1 kamp om det. Her slog de Wolfsburg hjemme med 2-1. Havde det være på udebane var de aldrig kommet videre.

Nu er de så i gruppespillet hvor man igen spiller 2 kampe mod hinanden. Så her skal AEK se om de kan fedte sig til så mange point som muligt på udebane, men det ser vi dem ikke få mulighed for i dag. Selv om græske hold er gode defensivt, så vil Braga få sået hul på bylden på et eller andet tidspunkt.

Braga – AEK = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top