Bonus

Torsdags Bonus’en fra Europa League…

Vi tager et smut til England, hvor Premier League’s nr. 3, skal se om de kan spille sig videre til 1/8 finalerne. Det første opgør mellem disse 2 mandskaber endte med en pointdeling – men det er vi overbeviste om, at det kommer ikke til at ske i dag.

Leicester – Slavia Prag = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Leicester og Kasper Schmeichel har haft en rigtig god sæson og det ser ud til, at de stadig er godt kørende. Udgangspunktet til dette opgør er ganske fint, da Leicester er bedre hjemme og en smal sejr vil være nok til at gå videre til næste runde.

Og hjemme på King Power Stadium har de vist at de er rigtig svære at have med at gøre. Mandskaber som Liverpool, Chelsea, Wolves med flere har tabt og Manchester Utd, fik kun remis med hjem. Så Leicester forære ikke ret meget væk på hjemmebanen. Vi er helt overbeviste om at de vinder i dag.

*

Slavia Prag ligger suverænt i toppen af den hjemlige liga med en stor margin ned til nr. 2. Så de vil helt sikkert bruge alt fokus og energi på, at hente den nødvendige sejr. Men vi fornemmer at de er begyndt at virke slidte – især når de spiller på udebane.

De 2 seneste kampe på fremmed græs har kun givet 2 point, hvilket er lidt overraskende, når man ser på deres udebanekampe tidligere på sæsonen i deres hjemlige liga. De vil komme med alt hvad de har i dag, men de er på udebane mod et mandskab der står knivskarpt. Nej, vi tror ikke på Slavia Prag.

Leicester – Slavia Prag = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top