Sikre

Torsdagens Sikre fra EL kval’en…

Så er det et af de danske mandskaber vi har valgt til dagens Bonus spil, fra den igangværende kvalifikation til det kommende gruppespil i Europa League. Vi har faktisk en del tiltro til det danske mandskab om at nå et stykke og det betyder at de får succes i aften.

AGF – Honka = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

AGF er et helt andet mandskab efter david Nielsen overtog dem og nu har ført dem til det første metal i mange mange år. Knder man David Nielsen klart, så får spillerne ikke lov at hvile på laurbærene særligt meget og sletikke når der står en historisk mulighed parat til dem.

AGF mangler selvfølgelig en smule kampform, men de er hjemme og er på papiret et noget bedre mandskab og har flere spillere på fornuftigt niveau – i forhold til dagens gæster. Vi syntes at trænings perioden er gået rigtigt godt og det vil de vise resultatet af i aften. Vi tror på “De Hviie” i aften.

*

Honka er med i den bedste finske række Veikkausliga, hvor de har spillet 11 runder indtil nu. Honka roder lidt rundt i midten, men har endnu ikke tabt et opgør i denne sæson. Det er så blevet til 4 sejre og hele 7 kampe er endt remis. Scoreren hedder 12-5, så det er et mandskab der godt ved hvordan man spiller fodbold – vel at mærke i Finland.

De spiller meget henholdene, hvilket vi på redaktionen vurderer til at være til AGF’s fordel, da de er blevet bedre og gerne vil have bolden. Honka er på ingen måde et underholdende mandskab og vi vurderer at de ikke får scoret i Aarhus.

AGF – Honka = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top