Bonus

Torsdag’s Bonus’en fra den spanske La Liga…

Begge dagens mandskaber kan ikke sige sig fri fra en evt. nedrykning endnu og det vil give både nerve og spænding i opgøret. Men hvor hjemmeholdet med en sejr kan sikre sig forbliven, så skal gæsterne til at vinde resten af deres kampe for overlevelse.

Eibar – Leganes = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får den Højeste Bonus på markedet…

Eibar kan stort set sikre deres forbliven, med en sejr i dag. De skal godt nok holde Mallorca bag sig, som ligger 6 point efter før denne runde – men Mallorca har kun 2 hold de måske kan hente point fra i deres sidste kampe. Så der er alt mulig grund til at være motiveret og formen bakker også det faktum op.

I seneste kamp på udebane mod Sevilla rejste Eibar hjem med et smalt nederlag på 0-1 og Sevilla har en glimrende form. Udebane er ellers ikke Eibars styrke, men formen er i denne periode ikke helt ringe. Selvom om gæsterne vandt deres seneste udekamp, har vi stor tiltro til hjemmeholdet som minimum ikke taber.

*

Leganes vandt det seneste opgør over bundholdet fra Espanyol, ellers ville sæsonen også have været tæt på overstået. For der er kun samlet 28 point sammen i de 34 kampe der er afviklet indtil nu og der er 7 point op til en redning. Det hold de skal indhente er netop dagens hjemmehold, så et nederlag i dag betyder, at sæsonen er slut da de kun er 4 runder tilbage efter dette opgør og dagens hjemmehold vil ligge foran med 10 point.

Det er selvfølgelig teoretisk muligt, men når de 3 af de sidste 4 kampe er mod hold som Real og Atl. Madrid, samt Bilbao – så skal der nærmest mirakler til at hente de 10 point. Så det er i dag de skal slå til – og vi mener at det kun bliver til et slag i puden og højest det ene point.

Eibar – Leganes = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får den Højeste Bonus på markedet…

To Top