Nyhed

Torsdags Bonus’en fra den italienske pokal…

Vi slutter denne torsdag af med endnu et pokalopgør og her er det også et udestærkt mandskab der skal på besøg hos et af Serie As mest formstærke mandskaber. Vi skal da også selv se den på redaktionen og håber at både Zlatan og Kjær er med i dag.

AC Milan – Juventus = 1X = Odds1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

AC Milan har ikke tabt en eneste kamp i 2020 – eller sagt på en anden måde – ikke siden Zlatan dukkede op og brugte sin store erfaring og evner til, at forbedre mandskabet. Det har åbenbart virket utroligt effektivt på de unge spillere, at få en herre på holdet som selveste Zlatan.

De har stadig til gode at møde de stærkeste hold i ligaen her i 2020, men efter en længere periode med masser af point og et forbedret spil, ser vi på redaktionen et AC Milan hold, der også er kalr til de bedste hold i Italien.

Da det er pokal og kampen spilles over 2 kampe, bliver det første opgør sikkert meget jævnbyrdigt. Bedst ville det være for Zlatan og Co. hvis de vandt. Men Juventus er et stærkt mandskab – så en remis har vi garderet os med.

*

Juventus har vist en smule svaghed i denne sæson, men det er svaghed på et højt niveau. Men de er ikke lige så urørlige som de har været i mange sæsoner og de har også vist at de kan tabe kampe, hvilket de gjorde til Napoli for få runder siden.

Vi tror, at Juventus vil spare enkelte spillere, da også CL snart er på trapperne. Der vil jo være et retur opgør og derfor vil en remis være et fint udgangspunkt før det næste opgør for Juventus. Selvfølgelig vil de prøve på at vinde, men vi tror ikke de får mere end højest 1 point med hjem.

AC Milan – Juventus = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top