Nyhed

Torsdages Frækkerten fra EL gruppespillet…

Vi slutter også torsdagen af i Europa League hvor det for mange er 2 hold med meget lidt kendskab til. Gæsterne har dog vist sig fremme i de senere sæsoner, men hjemmeholdet er helt grønne i internationalt sammenhæng.

Dudelange – Qarabag = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor der IKKE er begrænsning på alder via PayPal…

Dudelange kommer fra Luxembourg og ikke mange havde spået at de ville nå helt til gruppespillet. Deres egen liga er nærmest til grin, men Dudelange har alligevel fået tiltrukket en række kompetente spillere, der gør det mere end godt.

I første gruppekamp spillede Dudelange på udebane mod Apoel. En kamp som hjemmeholdet nok havde puttet i lommen. Men Dudelange scorede 1 mål mere end hjemmeholdet og vandt med 4-3 – den var der nok ikke rigtigt nogen der havde set komme.

I dag er de så hjemme og så plejer et hold at vokse. Der udover er selvtilliden og troen på uventet succes blevet forstærket af sejren – så det er et hold der virkelig tror på sig selv og faktisk også kan spille god fodbold.

*

Qarabag tabte deres første kamp med hele 0-3 til Sevilla hjemme. Nederlaget var nok forudset, men hele 3 måls nederlag, var ikke meningen – men det var ikke et mål for lille. Qarabag sloges virkelig med spillet og især de hurtige fødder hos spanierne.

I forvejen er de på udebane ikke noget at råbe hurra for. De tabte til Linfield i Irland og har spillet remis mod hhv. Dundalk, Partizani og Craiova. Hold som der ikke er meget kvalitet i og ikke spiller hurtigt bold.

Dagen hjemmehold spiller ikke på samme niveau som Sevilla, men vil også gerne spille hurtigt og teknisk. Så selv om det ikke er fra samme hylde, ser vi alligevel nogle udfordringer hos hjemmeholdet, som de nok ikke kan honorer til dette opgør.

Dudelange – Qarabag = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor der IKKE er begrænsning på alder via PayPal…

 

To Top