Frække

Torsdagens VM Kval Frækkert på BN…

Torsdagens sidste anbefaling er mellem 2 nationer, som begge har udviklet sig i de senere år, men udviklings hastigheden har været vidt forskellig. De spiller begge meget fysisk, men dagens gæster har fået flere tekniske spillere i truppen i de senere år og det mener vi gør en forskel i kampene.

Skotland – Østrig = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Skotland er et middelmådigt hold når de spiller hjemme på Hampden Park i Glasgow, men får da ind i mellem nogle fornuftige sejre. Det er til gengæld nærmest elendighed når de spiller på udebane, hvor de stort set aldrig får noget med hjem. Så det er hjemme de skal hente de få point i plejer at få i deres kvalifikations turneringer. 

De har slået hold som Slovakiet, Tjekkiet og Israel, hvilket ikke indikerer så meget styrke, men sejre er sejre og dem kan man altid bruge. I dag kommer der et noget mere kompetent mandskab på besøg, der både er gode ude og hjemme. Vi er godt klar over, at en remis er mulig i dette opgør, men vi har ikke så meget fidus til skotterne, at vi tror at de vinder.

*

Østrig er på vej frem, men har stået lidt i stampe efter de løftede sig første gang for få år siden. Men de vinder en del fodboldkampe og det er mod hold, som vi på redaktionen mere har samme styrke som skotterne. De har også en evne til at vinde på udebane og ofte er det med 1-0. Så det kunne være et resultatspil man kunne gå efter.

De har slået hold på udebane som Nordirland, Rumænien og Norge og de kampe blev vundet med en enkelt pind. Luxembourg slog de med 3-1, så helt uefne er de ikke på fremmed græs. Spiller for spiller er østrigerne lige en tand bedre og som samlet landshold er det mere. Vi hælder helt klart til en udesejr med et enkelt mål. Men den forsigtige garderer sig med en remis og Dobbelt-chancen har også et fornuftigt odds, hvis man ikke helt tør tro på en udesejr.

Skotland – Østrig = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top