Frække

Torsdagens VM “Frækkert” fra BN…

Torsdagens sidste anbefaling er også fra VM slutrunden og naturlig er det også en kamp hvor der er noget at spille om og taberen vil helt sikkert være ude af dette VM – så der vil helt sikkert blive gået til stålet.

Senegal – Colombia = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får VMs frækkeste Bonus…

Senegal har faktisk gjort det godt og har opnået 4 point efter de 2 første kampe. Men et nederlag kan gå hen og blive endeligt, hvis Japan får point i deres opgør. Så skal Senegal selv afgøre tingene skal de frem på banen.

Det gør de faktisk slet ikke så ringe endda, men omstillinger den anden vej tilbage mod eget mål, er ikke velorganiseret og struktureret tilstrækkeligt. Her møder de et hold hvor det bare går så stærkt, at det er charmerende at se på.

Vi er ikke i tvivl om at Senegal nok skal byde Colombia op til dans, men de to spille faconer matcher ikke hinanden særligt godt og det er ikke til afrikanerne vi mener det falder ud. Sydamerikanske hold er langt mere struktureret.

*

Colombia spillede en fantastisk kamp mod Polen og fik vist verden nogle af deres talenter og færdigheder, som vi var mange der havde glædet os til. Men de startede det første opgør med at blive 10. mand efter 3-4 minutter.

Med hele holdet på banen i alle 90 minutter mod Polen, var de klart det bedste hold. OK, Polen var måske ikke helt oppe og ringe, men det kan også skyldes Colombias store, tunge, hurtige og teknisk stærke bagkæde der pakkede Lewandowski fuldstændigt ind.

Spiller Colombia bare på 90% i dette opgør, vil de stadig vade henover Senegal, der vil blive taktisk udstillet – og som kun kan være med rent fysisk. Vi vil endda påstå at Colombia vinder med mere end 1 mål – men nøjes med at spille på sejren.

Senegal – Colombia = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får VMs frækkeste Bonus…

To Top