Nyhed

Torsdagens Vilde “Frækkert” fra Premier League…

Hvis der er et opgør der i denne sæson kan få det meste af England på på “stand by” – så er det nok aftenens kamp mellem Premier Leagues nr. 1 og 2. Udfaldet er bestemt ikke givet på forhånd – men vi har dog alligevel givet den et skud – iden vi læner os tilbage og skal se opgøret.

Manchester City – Liverpool = 2 = Odds 3,50
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning for at spille…

Manchester City har haft en mindre formnedgang i juleperioden, hvilket har kostet 6 point, hvis de havde vundet de 3 kampe der er spillet siden den 22. december. Men træthed og flere personlige fejl, ramte pludselig mandskabet.

City har da også haft en masse at se til og det er da menneskeligt at få en formnedgang, med de store krav der stilles til de enkelte spillere. Jo der har været skader, men med den bredde der er i truppen er det ikke hele årsagen.

I dag kommer så deres største rival på besøg og når de ser tilbage på de 2 seneste gange de har mødt Liverpool på hjemmebanen med Klopp i spidsen – så er det endt med nederlag.

Det bliver med garanti et målrigt opgør og mindst 3 mål forventer vi da i kampen. Manchester City’s forsvar er bestemt til at tale med og det tror vi gir udfaldet til det forkerte hold – set fra hjemmeholdets fans side.

*

Liverpool og Klopp har været med til at give spænding til dette års Premier League udgave. City er ikke alene om at være dominerende mere og det er da lidt forfriskende.

Og ingen tvivl om, at 1. pladsen er fortjent – da Liverpool er det eneste tilbageværende hold, som endnu ikke har lidt et nederlag. 20 kampe har givet 17 sejre og 3 gange remis. Scoreren på 48-8 er også god læsning for klubbens fans.

Vi læner også til Klopp og Liverpool -in mente, at de 2 seneste kampe på Etihad Stadium mellem disse 2 mandskaber, er endt med en 2-1 sejr til Liverpool. Det er slet ikke utænkeligt, at det også bliver resultatet efter de 90 minutter er spillet.

Manchester City – Liverpool = 2 = Odds 3,50
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning for at spille…

To Top