Frække

Torsdagens vilde EL Frækkert på BN…

Dagens sidste anbefaling er også fra Europa League og her forventer vi faktisk en overraskelse, selv om det godt kan virke langt ude. Men dagens gæster har vist, at de på ingen måde er nemme at have med at gøre og at de ridder på en bølge.

Granada – Molde = X2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

Granada kom videre efter at have slået Napoli ud med samlet 3-2. Så selvfølgelig er Granada et habilt mandskab. Men Napoli er ikke helt der hvor de skal være på nuværende tidspunkt, så det var ikke den stærkeste udgave af det italienske mandskab. I dag kommer der så på papiret et noget lettere mandskab.

Men det er ikke altid papiret får ret og vi fornemmer, at det er en af de dage i dag. De er presset på styrke og tabte da også de 2 kampe der lå omkring den seneste runde, bla til svage Huesca. Så Granada er helt sikkert til at tale med og selv om de sikkert ikke undervurderer dagens modstander, så vil de alligevel være lidt forsigtige i det første opgør. Vi tror på en meget tæt kamp, med få mål.

*

Molde fra Norge har overrasket alt og alle og er stadig med i 1/8 finalerne i Europa League. Selv om de kun spiller træningskampe i denne periode, så har de alligevel så meget styrke, at de slog tyske Hoffenheim i sidste runde. Det var der ikke mange der havde set og heller os på redaktionen. Først remis hjemme og så en sejr i Tyskland på 2-0.

Så Molde har en styrke vi ikke havde set på redaktionen og vi tror, at de nu også er kommet i bedre form, end de var da de mødte Hoffenheim. Ingen tvivl om at de ridder på en bølge og vi tror, at de også i denne runde, kan hente mindst det ene point på udebane. Oddd’et er vildt fedt på Dobbelt-Chancen og vi vurderer, at det ikke er helt hen i vejret, at tro på endnu en succes til norske Molde.

Granada – Molde = X2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

To Top