Nyhed

Torsdagens UNL “Special Bonus” fra Redaktionen…

Endnu et opgør fra UEFA Nations League, hvor vi ser rigtigt meget værdi i den valgte Dobbelt-Chance, til et fornuftigt odds. Vi mener endda at hjemmeholdet er klare favoritter.

Israel – Skotland = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får de fleste Freebet tilbud som kunde…

Israel er ikke et specielt stort hold i fodbold, men er begyndt så småt at vise fremgang. De har også nu flere spillere i de europæiske turneringer og det smitter naturligvis af på landsholdet.

Men det er helt berettiget at de kun ligger i 3. lag. Vi er godt klar over, at selv om vi mener at Israel er favoritter til en evt. sejr, så er den også tæt på kanten. Derfor har vi indsat en Dobbet-gardering for, at sikre os en smule mere.

*

Skotland er et typisk spillende britisk mandskab, som stadig spiller med lange bolde i alt for høj grad. Selvfølgelig spiller de også på jorden, men der er stadig meget spil med lange bolde.

Havde det været hjemme i højlandet, så havde vi helt klart troet noget mere på de nederdel-klædte skottere – men nu er det på udebane, hvor de har det svært. Vi tror på en målfattig kamp og det betyder under 2,5 mål.

Israel – Skotland = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får de fleste Freebet tilbud som kunde…

 

 

To Top