Frække

Torsdagens UNL Frækkert på BN…

Dagens nok mest interessante opgør af de kampe der afvikles i dag. Det er i hvert fald det opgør vi på redaktionen har tænkt os at investere noget tid og interesse i. Det bliver helt sikkert et interessant opgør at følge i dette niveau A opgør.

Tyskland – Spanien = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Tyskland har ændret sig til det bedre, efter de sagde farvel til “næsepilleren” – og alle mulige andre steder – Joachim Löw. Faktisk har de ikke tabt en eneste kamp siden han blev smidt på porten. De vandt deres EM-gruppe sikkert med Holland på 2. pladsen og er naturligvis kvalificeret.

Nu er det kampen om at blive på det bedste niveau, men med Ukraine og Schweiz i gruppen – så tror vi ikke på at tyskerne ryger ud. De seneste 3 kampe har givet en score på 13-1 og så kender vi dem jo igen. De er hjemme og de vinder i dag – faktisk tror vi på at de vinder med mere end 1 mål.

*

Spanien kan også være med når det kommer til en god score. De har kun brugt 2 kampe på at få en plus score på 12 mål. De har nemlig vundet de 2 seneste kampe med hhv. 5 og 7-0 – så de kender vejen til modstandernes mål. Derfor tror vi også på en målrig kamp, med mere end 3,5 mål.

Vi mener at Spanien lige mangler lidt på udebane, for de 2 store sejre var begge hjemme. I udekampene mod hhv. Sverige og Norge, hentede Spanien kun 2X 1-1. Og de 2 nationer kan ikke måle sig med dagens hjemmehold. Så en godt spillet kamp, med masser af god bold er hvad vi forventer og en hjemmesejr.

Tyskland – Spanien = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top