Nyhed

Torsdagens Top Frækkert fra den svenske Allsvenskan…

2 af de store hold mødes her i en dyst der plejer at kaste en mas “støj” af sig, lige som når BIF og FCK mødes i den danske Superliga. Disse 2 klubbers fans hader virkelig hinanden og det koster en del politiresurser.

IFK Göteborg – Malmö FF = 1X = Odds 1,90
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

IFK Göteborg er kommet langt bedre fra land end i flere sæsoner. De vinder endda også på hjemmebane, hvilket de sidste par år har været en mangelvare. Her har de været bedst på udebane.

Men det hænger mere sammen i denne sæson og efter de første 8 runder har de opnået 16 point. Det er kun 1 point færre end gæsterne fra Malmö, som topper rækken med 17 point. Vi er ret overbeviste om, at Göteborg får mindst 1 point hjemme. De har vundet alle indtil nu.

*

Malmö FF topper som beskrevet Allsvenskan og har fået gang i motoren. Hjemme har de nærmest gjort rent bord, men på udebane har de vist en smule svaghed i de første runder. Her er det kun blevet til 1 sejre ud af 4 mulige.

Det kniber også en smule med at score på udebane og i dag kommer de til at stå foran et stærkt forsvare, som ikke vil give Malmö ret meget plads. Det bliver helt sikkert et spændende og tæt opgør, men masser af støj på lægterne, men en udesejr kan vi ikke se at det ender med.

IFK Göteborg – Malmö FF = 1X = Odds 1,90
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

To Top