Bonus

Torsdagens svenske” Special Bonus”…

Vi har fundet endnu et interessant opgør til denne torsdag, som er fra den næstbedste række i Sverige, hvor det er SuperEttan der lægger kamp til dagens “Special Bonus”.

Halmstad – Helsingborg = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

Halmstad er kommet OK fra land i denne sæson og ligger pt. som nr. 5 i SuperEttan. En sejr i dag vil kunne bringe dem op på en 3. plads, som indtages af dagens gæster fra Helsingborg.

De tabte årets første hjemmekamp på Örjans Vall, men har i de 4 efterfølgende opnået 8 point og er ved at skyde sig ind på den del af spillekonceptet, der omhandler hjemmebanen Örjans Vall.

For på udebane er de blandt de 2 bedste hold med 13 opnåede point efter 6 udekampe. Så Halmstad er et godt hold og spillede da også i Allsvenskan i sidste sæson og vil meget gerne tilbage i det gode selskab.

*

Helsingborg har ikke været i Allsvenskan siden sæsonen 2015 og har det med at starte deres sæsoner med fuld fart på – for så at falde stille og roligt sammen henover sæsonen.

Og de har da også indtil nu gjort det glimrende, men de har også mødt flest hold fra den lidt tungere del af tabellen. De har dog stadig ikke tabt på udebane indtil nu i sæsonen, men skal i dette opgør for første gang møde et af de bedre hold på udebane.

Vi kan godt se et opgør der ender med en remis, men vi har dog mest fidus til hjemmeholdet som virker til at være ved at være oppe i fart og sjældent taber hjemme på Örjans Vall, når dette er tilfældet.

Halmstad – Helsingborg = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

To Top