Bonus

Torsdagens svenske Bonus på BettingNews…

Igen er det den bedste svenske række Allsvenskan og igen syntes vi det ligner en foræring. Om Bookmakerne er på stoffer eller taget på ferie – er ikke til at vide, men vi har meget svært ved at se hvorfor de har udeholdet som deres favorit.

Varbergs – Häcken = 1X = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Varbergs har fået en lidt stiv start på sæsonen og ligger og roder i midten af Allsvenskan. Det er ikke fordi de har en stærk hjemmebane, at vi har tiltro til dem – men fordi de er stabile på eget græs. Ligeledes er de hjemmebanen der skal holde dem inde i kampen og det virker også som om det bliver sådan at sæsonen kommer til at tegne sig.

Indtil videre har de fået 2/3 af deres point hjemme. 11 point ud af 16 på eget græs. Kun 2 af kampene er endt med nederlag, så det er slet ikke så nemt at få alle 3 point med hjem herfra. Men vi er helt på det rene med, at kampen kan ende remis og har taget højde for dette.

*

Häcken ligger lidt bedre til i tabellen. Men med under halvdelen af kampene afviklet betyder det, at de 2 mandskaber er tæt på at være lige stærke. Ingen tvivl om at Häcken er langt bedre hjemme end dagens ditto, men er til gengæld ret så elendige på fremmed græs.

6 kampe og 0 sejre er det blevet – hvor resultaterne har være 4 gange remis og 2 nederlag. Så Häcken er ikke et mandskab der strutter på udebane og det tror vi heller ikke at de gør i dag. Vi tror faktisk at kampen ender remis, men det ville være for satset at spille på – derfor en gardering til hjemmeholdets fordel.

Varbergs – Häcken = 1X = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top