Sikre

Torsdagens Super Sikre italiener på BN…

De 2 mandskaber ligger måske ikke helt i top eller helt i bund, men de respektive mandskaber kæmper på 2 forskellige fronter og begge har ikke rigtigt råd til at tabe, hvis de skal indfri deres egne forventninger i forhold til et ønsket slutresultat efter endt turnering.

AS Roma – Udinese = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

AS Roma ender nok som nr. 5 i Serie A, men der er stadig 10 runder tilbage og her kan der faktisk ske en del. Den nuværende placering sender dem direkte ind EL’s gruppespil, så den placering er værd at forsvare – men de begynder at presse nede fra. 

Og Netop Napoli kom et skridt nærmere, da AS Roma tabte til AC Milan. Godt nok på udebane, men Roma var faktisk godt med langt henne i opgøret. Men i det sidste kvarter lavede Roma 2 fejl og det kostede et nederlag på 2 mål. Gæsterne er ikke på samme niveau som Milan og i dag spiller Roma hjemme. Sikker sejr.

*

Udinese er Serie A’s ringeste mandskab på fremmed græs, med kun 2 sejre efter 14 udekampe. Scoreren hedder 11-26, så et nederlag på 1-2 (som vi tror på redaktionen) – ligger indenfor skiven. Der findes helt klart hold med ringere defensiv end Udinese, men de har det lidt svært med at finde modstandernes mål.

De er det næst ringeste mandskab når det kommer til at score mål, så det er deres defensiv som skal klare skærene – og den bliver helt sikkert udfordret i dag. Vi har på redaktionen virkeligt svært ved at se et Udinese mandskab tage point fra AS Roma hjemme. Det er da heller ikke sket de seneste 6 gange Udinese har været på besøg på Stadio Olimpico.

AS Roma – Udinese = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top