Sikre

Torsdagens Super Sikre EL anbefaling…

Med alt respekt for cypriotisk fodbold, så mener vi helt klart at dagens hjemmehold i den grad er udfordret til det yderste – med tanke på, at de får besøg af et tophold fra den bedste spanske række La Liga. Vi er ret fortrøstningsfulde omkring en udesejr.

Omnia – Granada = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Omnia er et af de bedre mandskaber på Cypern, men deres deltagelse i El er begyndt at koste lidt på den hjemlige front – men de er stadig med i toppen. Deres første kamp var på udebane mod hjemmestærke PAOK. Her hentede de 1-1, hvilket var lidt overraskende.

Omnia kom lidt heldigt i front i starten af kampen og stod derefter og pakkede sig sammen og gjorde svært for det græske hjemmehold. Det lykkedes dog til sidst – og så havde Omnia ikke rigtigt noget at svare igen med. Efterfølgende tabte de til PSV hjemme. De skal nyde de det så længe det varer.

*

Granada har købt rigtigt ind til sæsonen og ligger godt med både i den hjemlige liga og i Europa League gruppen med maksimum point. Granada er ikke så afhængige af hjemmebanen og slog da også PSV på udebane i det første opgør i gruppen. Lidt ærgerligt at de kun fik 0-0 hjemme mod PAOK, der nærmest stillede 11 mand på målstregen.

Vi syntes faktisk det er et spændende mandskab Granada har fået skrabet sammen og vi er da ret overbeviste om, at de vil nå langt både i La Liga og i Europa League. Dagens kamp ender med en sikker sejr til de spanske gæster.

Omnia – Granada = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top