Frække

Torsdagens Super Fræk’rt fra La Liga…

Vi slutter af i Spanien, hvor vi har et hjemmehold der er gået helt bag om dansen, selv om det lå til både Europa og en super flot placering, lige inden turneringen genstartede. Men herfra er det gået stort set ned af bakke hele vejen.

Real Sociedad – Sevilla = 2 = Odds 2,90
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

Real Sociedad har kun vundet et opgør ud af de 5 der har været efter genstarten hjemme på Reale Seguros – og det er med stor sikkerhed fordi, der ikke har været tilskuere. Før lukningen var Real Sociedad et af de bedste hjemmehold og formen var helt oppe og ringe.

Men med tomme tribuner har Sociedad været noget tamme på banen hjemme på Reale Seguros. 2 kampe er tabt og 2 er endt remis. I dag får de et af rækkens mest formstærke mandskaber på besøg og et af de bedste udehold. Vi tror bare ikke p hjemmeholdet mere i denne sæson.

*

Sevilla ser ud til at bevæge sig helt op bag de 2 store hold i La Liga. Sevilla er á point med Atl. Madrid som indtager 3. pladsen. Så ingen tvivl om at man går efter metallet. Der er 3 måls forskel på scoreren til Atl. Madrids fordel, så Sevilla skal også have scoret nogle mål

Sejren er selvfølgelig det vigtigste og vi forstår ikke at odds’et er SÅ højt på Sevilla, der trods alt har en rivende god form, mod et hjemmehold der virker til næsten at være gået på badeferie. Vi ser odds’et som en ren gave fra Bookmakerne.

Real Sociedad – Sevilla = 2 = Odds 2,90
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

To Top