Frække

Torsdagens Super Frækkert fra EL play offs..

I dette forslag går vi nok for vidt efter mange mening, men vi syntes at med 2 tegn (X2) og et stærk udehold, så mener vi at sandsynligheden er til stede. Vi er da godt klar over, at den kan være lige på kanten, men når man ser på gæsternes resultater indtil videre – så hr vi en god mavefornemmelse for vores valg.

Arsenal – Slavia Prag = X2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus…

Arsenal har ikke haft en særlig prangende sæson, men er dog ved at arbejde sig op af i den hjemlige Premier League. Men det er tydeligt, at Arsenal kun er et ordinært mandskab i denne sæson og ikke vil lande på en af de attraktive placeringer efter endt turnering. Så deres eneste chance er, at vinde Europa League. Men den tror vi ikke på, når vi ser på deres historik. Formen er heller ikke så god og kun 1 point er kommet på tavlen i de 3 seneste kampe.

De tabte klart til et velspillende Liverpool mandskab med 1-3 hjemme på Emirates Stadium i London. De tabte så også i Europa League hjemme til Olympiakos med 0-1, så Emirates Stadium er ikke en fæstning i denne sæson, men nærmere en træhytte, for der er afgivet alt for mange dumme point i denne sæson hjemme i London. Vi tror de får det svært i dag, selv om de spiller på hjemmebane. Men et enkelt point ligger da indenfor mulighederne – men en sejr tror vi ikke på.

*

Slavia Prag har gjort det overraskende godt i international sammenhæng i denne sæson og er stadig en del af det fine selskab. Der var nok ikke mange der havde regnet med, at de ville være at finde i 1/4 finalerne – men her er de altså nået til. Indtil nu har de gjort det formidabelt på udebane og slået gode hold som bl.a Leicester, Rangers og franske Nice. Så de er et rigtigt godt udehold, både nationalt og internationalt.

Vi er opmærksomme på, at træneren har sat nogle spillere udenfor til dette opgør, grundet overtrædelse af interne regler omkring Corona restriktioner. Men det er i redaktionens optik spillere som godt kan undværes. Men det gør selvfølgelig truppen smallere, da der også er 4 spillere ude med skader. Så træneren må se bort fra optil 8 spillere til dette opgør. Men vi tror på dem alligevel og tror at de får mindst det ene point med hjem alligevel.

Arsenal – Slavia Prag = X2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus…

To Top