Nyhed

Torsdagens Super Bonus fra Spanien…

Vi tager lige et smut ned i varmen, rent tanke mæssigt, for det ser ud til at Kong Vinter er ved at skrue op for charmen og de lave temperaturer. De fleste kender til ferieøen Mallorca, hvor vi har hentet dagens opgør fra La Liga.

Mallorca – Osasuna = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

Mallorca er igen at finde i den bedste spanske række og har faktisk gjort det hæderligt indtil videre. Vi tror dog det ender med, at de skal slås en del for at overleve i den sidste ende. Men hjemme på øen er de sværere at have med at gøre.

Her har de slået bl. a Espanyol og real Madrid, som begge er ganske habile på udebane. Dagens gæster er ikke i nærheden af disse 2 holds styrke. så vi er ret sikre på endnu en hjemmesejr på ferieøen.

*

Osasuna er ramt af et hav af skader og det ser ud til at en 5-6 stykker må melde fa til dette opgør. Enkelte vil blive prøvet op til kampen, men 5-6 stykker vil nok ikke kunne spille. 

I forvejen er evnerne på fremmed græs i prangende. 5 kampe har givet 5 point, men det var før holdets skadesproblemer tog overhånd. Vi mener ikke at de har styrken med de tilbageværende spillere, at de kan byde Mallorca op til dans. Vi tror på et nederlag til gæsterne.

Mallorca – Osasuna = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

To Top