Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” på BN…

Vi fortsætter i Europa League og igen er det med et opgør, hvor vores favorit skuffede i det første opgør. Nu er de hjemme og så tror vi helt sikkert på en hjemmesejr, men om de går videre er svært at vurdere.

Leverkusen – Krasnador = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus i Europa League…

Leverkusen følte måske ikke selv en skuffelse efter det første opgør. De kunne tage hjem fra Rusland med en remis i bagagen, men vi troede på en udesejr. Men russerne gjorde det godt i første kamp.

Nu er vi så hjemme i Tyskland på BayArena og her tror vi ikke på en remis – i hvert fald ikke på 0-0. Men det vil ikke være til Leverkusens fordel at spille remis med mål i dag.

Men Leverkusen har hjemme vist sig værende rigtig dygtige fremad banen hjemme BayArena. De har tabt til Gladbach, som den eneste ud af de seneste 10 hjemmekampe og scoret 23 mål. SÅ mon ikke der også kommer et par stykker i dag.

*

Krasnador har gjort det godt i EL i denne omgang, men vi vurderer på redaktionen, at de nu er nået til vejs ende. Her kan de ikke stille sig tilbage og forsvare, som de gjorde rigtigt meget i det første opgør – så bliver de straffet på BayArena.

At de spillede remis hjemme var sådan set godkendt, for det er her de er ret meget stærkere end på udebane. På udebane har de større vanskeligheder, når de møder hold fra andre ligaer og lande.

De tabte til St. Liege og Sevilla. Også Skt. Petersborg fra den hjemlige liga har de tabt til ude. Efter i dag kan de så skrive Leverkusen på samme liste, efter et nedelag på mindst et par mål.

Leverkusen – Krasnador = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus i Europa League…

To Top