Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” kamp fra Italien…

Dagens “Special Bonus” er hentet i årets næstsidste runde i den italienske Serie B, da der lige er blevet plads til at klemme endnu en runde ind dagen før den store nytårsfest. Vi synes det ligner en tidlig nytårsgaver fra Bookmakerne.

Palermo – Ascoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Onlline…

Palermo startede med brask og bram denne sæson i Serie B, efter de rykkede ned fra Serie A i sommers. Naturligvis er ambitionen at ryge tilbage igen, allerede efter denne sæson – og de ser ud til at have deres ambitioner i.

De ligger nr. 1, dog kun med 2 point ned til nr. 2. Men de har en god balance i forhold til offensiv og defensiv og er da også det hold i Serie B, der har lukket færrest mål ind i eget bur. 

Hjemme på Renzo Barbera i Palermo er de stadig ubesejrede efter de 8 kampe og vi er på ingen måde i tvivl om, at de heller ikke taber nr. 9. Chancen for remis er stil stede, men med de 2 holds form og evner in mente, tror vi på en sikker hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Ascoli er et jævnt midterhold og gør det hæderligt, så længe de kun har ambitioner om overlevelse. Når de spiller hjemme er de rigtigt svære at have med at gære og har da kun tabt 1 gang efter 9 kampe foran egne fans.

På udebane kniber det en hel del mere med præstationerne, hvor det kun er lykkedes en enkelt gang, at hente en sejr og 3 point med hjem fra udebane.

Vi kan sagtens forestille og et tæt opgør, der først bliver afgjort i slutningen af kampen. Men vi er ikke i tvivl om at det ender med en hjemmesejr og sikkert også uden at gæsterne fra Ascoli får scoret.

Palermo – Ascoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Onlline…

To Top