Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra VM…

Så er det sydamerikansk – men indtil nu har de holdene fra denne region af verden ikke helt kunne leve op til favoritværdigheden, da både Brasilien og Argentina måtte nøjes med remis i deres første kamp ved denne slutrunde.

Argentina – Kroatien = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Argentina med Messi med flere store stjerne funklede ikke ret meget i det første opgør, som endte med en remis imod klippefolket fra atlanterhavs øen Island. Selv om Argentina havde alt spillet, kunne de ikke bryde den islandske mur.

I dag bliver det bestemt ikke nemmere, da Kroatien er et langt bedre hold end Island og har nu også en sejr og masser af elvtillid med i bagagen.

Vi har faktisk en ubehagelig tro på, at Argentina og Messi ikke går videre fra puljen, selv om det er mod de fleste eksperters tips og tiltro. Men vi syntes bare at de som hold lige mangler lidt ved dette VM indtil nu.

*

Kroatien med Modrich med flere hentede en sejr på 2-0 over Nigeria i deres første kamp og det er noget de helt sikkert kan bruge og vil tage med til dette opgør. Kroatien er kendt for at være humørspillere – og lige pt. er humøret ret godt.

Det bliver sikkert en lige kamp, som argentinerne sikkert også vil styre det meste af tiden. Men de kroatiske spillere er teknisk lige så velfunderet som sydamerikanerne og vil helt sikkert byde dem op til dans.

Holder Kroatien humøret gennem hele kampen, mener vi at de er lige så stærke som dagens modstandere og så er det vel bare et spørgsmål om, hvem der har heldet og formen på dagen – vi tror mest på kroaterne.

Argentina – Kroatien = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top