Nyhed

Torsdagens Special Bonus fra VM slutrunden på BN…

Vi har fundet endnu et opgør fra den igangværende VM slutrunde for kvinder, hvor det her er 2 af de bedre mandskaber i verden, der tørner sammen i gruppespillet. Her vil der være fodbold på et højt niveau på spindesiden.

Holland (K) – Canada (K) = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Holland (K) har i mange år tilhørt de bedste mandskaber på spindesiden og er stort set altid med hvor det er sjovt at spille. De har mange gode og erfarne spillere, der stort set alle spiller på højeste niveau.

Det har da også været tydeligt at se, at det er et sammenspillet hold. Især nr. 2 kamp mod Cameroun, var de her og der og alle vegne og legede nærmest kispus med afrikanerne.

Det første opgør var præget af lidt nerver og her spillede de også mod New Zealand, som er ved at komme godt med på spindesiden. Men der var aldrig tvivl om hvem der var det bedste mandskab, kun om hvorvidt Holland skulle vinde eller spille remis.

*

Canada (K) har også vundet deres 2 første opgør, så det er en slags gruppefinale der her skal spilles. Begge mandskaber er allerede sikret videre avancement, da de begge har 6 point og de øvrige i gruppen har 0.

Vi mener på redaktionen at det vil blive en tæt og lige kamp. Vi synes dog, at canadierne lige er en tand bedre og har fordel af deres fysik og lidt hurtigere spillere, på vigtige pladser.

Canada har virket noget mere overbevisende i begge deres opgør, selv om begge dagens hold næsten har samme målscore. Vi tror ikke at canadierne taber – og en remis ville slet ikke overraske os.

Holland (K) – Canada (K) = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top