Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra VM…

Dette VM opgør er mellem 2 hold der i den grad har ramt både formen og kassen ved dette VM og de har begge opnået en score på 8-2 efter deres 2 første kampe i gruppespillet ved dette VM.

England – Belgien = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

England har vundet 2 kampe og endda overbevisende og nu tror hele England at de vinder VM. Det er lidt som når AGF har vundet 2 kampe i streg, så mister “De Hviie” også jordforbindelsen og taler om mesterskab med mere.

Men det har heller ikke været verdens bedste modstandere de har stået overfor, da hverken Tunesien eller Panama burde volde et hold som england problemer – hvilket det heller ikke gjorde.

Men dagens modstander er af en helt anden og langt mere kompetent kaliber og her vil nogle af Englands svagheder blive udstillet. Vi tror et konstant pressende belgisk hold, vil stille England helt anderledes og langt mere sårbart.

*

Belgien har som England opnået en score på 8-2 efter de 2 første kampe – så de ligger begge “nr. 1” før dagens kamp. Om Belgien helst vil vinde eller tabe er svært at sige – for sigter de efter 1/8 eller er de så frække at de kigger frem på 1/4.

Det vil i hvert fald blive en underlig og kedelig kamp, hvis begge mandskaber vil undgå at vinde og møde en bestemt vinder og det kan derfor da også undre os på redaktionen, at kampene fra de puljer der krydses ikke spilles på samme tid!

Men vi mener at Belgien under alle omstændigheder vil gå ud for at vinde opgøret og tage den modstander som kommer i næste runde som en naturlig ting. Vi ser og belgierne som et bedre mandskab og de vil få mindst det ene point i dette opgør.

England – Belgien = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top